2015. május 31., vasárnap

LEGO Friends - Új 2015-ös készletek I.

A LEGO-nak egyre több termékcsaládja, témája van, melyek hol felbukkannak hol eltűnnek, szerencsére a LEGO Friends egyre népszerűbb és állandóan új készletekkel bővül. Ebben a blogban kiválasztunk pár új 2015-ös LEGO Friends készletet és röviden bemutatjuk őket. Ez a termékcsalád kifejezetten a lányok megnyerésért készült, ezért a minifigurák sokkal szerethetőbbek, jobban kidolgozottak, a játékok színvilága élénk, vidám. A termékcsaládról már írtunk egy korábbi blogunkban, mely itt olvasható: LEGO Friends. Úgyhogy itt csak röviden az általánosságokról: a történetek öt barátnő (Emma, Mia, Stephanie, Olivia, Andrea) kalandjai köré épülnek a képzeletbelei Heartlake City-ben.

Akciós gyereknapi játékok

LEGO Friends - Emma háza (41095)

Emma családi otthona igen sok játéklehetőséget kínál, közepes elemszámmal rendelkezik ám a készlet témája maga a családi élet, ezért rengeteg mindennapi történetet lehet eljátszani, a készletben ezúttal a papa és mama is benne. Emma háza négy helyiségből áll: fürdőszoba, nappali, Emma szobája, konyha. A ház tetőtérrel, erkéllyel és kertel is rendelkezik. A LEGO Friends - Emma háza (41095) 706 építőelemet és 3 mini-babát tartalmazz a ház összerakva 21cm x 25cm x 19cm méretekkel rendelkezik hátulja természetesen nyitott, hogy a játék a házban is folytatódhasson. Megrendelhető: LEGO Friends - Emma háza (41095)



LEGO Friends - Olivia kerti medencéje (41090)

Ez a készlet a kisebb LEGO-k közé sorolható, inkább kiegészítő készletnek ajánljuk Emma háza mellé, hiszen akkor egy nagyszerűen berendezett kertet kapunk és a két barátnő is közösen játszhat. Egyébként 82 építőelemből áll, a dobozban Olivián kívül egy kis teknőc is helyet kapott. Megrendelhető: LEGO Friends - Olivia kerti medencéje (41090)



LEGO Friends - Heartlake hőlégballon (41097)

Ez a nagyszerű készlet egy városnéző körútra invitál minket, de nem is akármilyenre, Heartlake City-t fölülről is láthatjuk! Andrea és Noah az is lehet, hogy a nyüzsgő várostól távolabb egy csendes helyen leszáll egy kis piknikre. A készlet 254 építőelemből áll, a ballon igazán vagány és ötletes, bár összerakása kissé nehezebb mint amit megszokhattunk ezért a LEGO a szokásos 5 éves kor helyett 6 év-től ajánlja. Megrendelhető: LEGO Friends - Heartlake hőlégballon (41097)



LEGO Friends - Stephanie pizzázója (41092)

Stephanie nemcsak a focizni szeret, úgytűnik a pizzát is imádja, meg is nyitotta kis pizzériáját és úgy tűnik pörög a bolt. Az aranyos készletből mely csupán 87 építőelemet tartalmaz egy kis pizzéria rakható össze kemencével, pulttal és egy kettes asztallal ha valaki helyben fogyasztaná a pizzát vagy salátát - ha mégis házhoz kell szállítani az sem probléma Stephanie piros robogóján villámgyorsan ott van Heartlake City bármely pontján. Megrendelhető: LEGO Friends - Stephanie pizzázója (41092)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése